11 Mayıs 2012 Cuma

VALENTINO FARKI

Bu sezonun en begendigim koleksiyonlarindan biri Valentino'ydu.. Danteller, gupurler ve soft renklerin agirlikta oldugu bu koleksiyondan elbise secmek de oldukca zor:) 
Simdi karsimizda oyle bir elbise elbise var ki hem romantik hemde modern..

Valentino'nun defilesine giderken Cameron Diaz bu muhtesem elbiseyi Louboutin'in ten rengi "Pigalle" stilettolari ile bir araya getirmis. Bence genel goruntusu barbie bebeklere benziyor hem sirin hemde guzel:))
Dun bir davete katilirken ayni elbiseyi Feryal Gulman da giymis. Elbiseyle ayni renk kirik beyaz Charlotte Olympia'lar ve ten rengi canta ile tamamlayan Feryal Gulman'i da begendim. Bu elbiseyle keske sacini toplatsaymis cok daha guzel olurmus..
Durum boyle olunca karar vermek size kaliyor;) 
Buarada bu elbiseyi ilk olarak Victoria Beckham'in i-D dergisinde ki cekimlerinde gormustum. Sac modelini elbiseye cok yakistirdigim Victoria Beckham'i da sizlerle paylasmadan edemedim..

Satin almak icin:
Valentino Elbise: Saks Fifth Avenue $2.980

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Valentino tasarımlarına aşık bir insan olarak bu beyaz elbiseye de tek kelimeyle ba-yıl-dımmm!!!

Bende bloguma beklerim sevgilerrr :)

Begüm ŞEN dedi ki...

Gercekten Farki ortada Bayildimmm

Aysegul dedi ki...

Bu kadar sirin bir elbise olamaz. İstiyorummmmm. Karar vermek cok zor. İkisindede farkli ve cok tatli

Seda C. dedi ki...

Bende sizin yorumunuzu okumadan. Bu elbiseyle Feryal Gulmanin cok dogru bir sac modeli sectigini dusunmustum. Cok daha genc dinamik ve canli duruyor. Her zamanki cok ozenmis goruntusunun aksine dogalligi bana cazip geldi.
Eh Camerona laf yok cok begenirim ama. Feryal hanimada ozellikle son zamanlarda bayiliyorum.

nihan dedi ki...

Cameron Diaz maviş gözleriyle o kadar sevimli bakmışki dayanamadım kendisine verdim oyumu fakat FG.'da oldukca başarılı :)

gulnihan

fazılhan dedi ki...

Çok güzel bir elbise! :) Didem antebi'de yanılmıyorsam yapımının videosu vardı :) Kesinlikle değer de az gelir bir elbise...

Cameron Diaz'ın kombini başarılı ama o siyah sütyen çok irite etti beni. Feryal Gülman'ın da Charlotte Olympia'larından emin değilim. En iyi VB desem? :D

scelines dedi ki...

ben en cok Victoria yi begendim :))

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...